Egyes gépjármű tulajdonosok azt gondolják, hogy az autó téliesítéséhez elegendő, ha csak a gumiabroncsokat cserélik le. Az igazság az, hogy vannak ezen kívül még fontos teendők, mint például a fék ellenőrzése, ugyanis bizonytalanul működő fékrendszerrel rendkívül kockázatos közlekedni a csúszós utakon. Amennyiben Ön még nem készítette fel a gépjárművét a téli időszakra, kérje ehhez profik segítségét!

A gépjárművek nálunk alapos felkészítésen esnek át. A téligumicsere és a fékrendszer vizsgálata mellett a fagyálló ellenőrzéséről is gondoskodunk. A körültekintő, részletes átnézésnek köszönhetően Ön biztonságos körülmények között vezethet a legszélsőségesebb téli napokon is. Munkatársainktól bátran kérdezhet, készséggel válaszolnak és adnak tanácsot a járművek kezelésével kapcsolatban.

Készüljön velünk a téli hónapokra, jöjjön el hozzánk, mi pedig minden fontos teendőről gondoskodunk, amik elengedhetetlenek a biztonságos közlekedés megteremtéséhez! Ha bővebb információkra lenne szüksége szolgáltatásainkról, vagy időpontot foglalna, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!