Személy és tehergépjármű szerviz

Személy- és tehergépjármű szervizt keres?

Az autószerelő műhelyek legtöbbje csak személygépkocsik javítását vállalja, a teherautókat pedig külön vállalkozások javítják, illetve tartják karban. Az, hogy egy cég nem személy- és tehergépjármű szerviz egyben, igencsak ritka, és ennek megvannak az okai.

Az első ok a felszerelésszükséglet különbözősége. Ha a szerelő alulról szeretné megvizsgálni a teherautót, ahhoz aknára lesz szükség, ami egy személygépkocsikra szakosodott műhelyben nem feltétlenül található meg, hiszen sokkal egyszerűbb csápos emelőre rakni az autót, és felemelni a szereléshez.

Egy másik ok a szakemberek képzettsége, hiszen egész mások a követelmények egy teherautó és egy személygépjármű esetében, és ezt nem minden autószerelő tudja egyszerre. Szerencsére léteznek olyan személy- és tehergépjármű szervizek, ahol ez nem jelent problémát.

Amennyiben Ön is személy- és tehergépjármű szervizt keres, válasszon bennünket! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és egyeztessen időpontot kollégáinkkal!

Autószerviz Pécsen: minőségi szolgáltatások, elérhető áron!

Legyen szó bármilyen problémáról a gépjárművekkel kapcsolatban, az autótulajdonosok közül sokan mindenképp olyan szervizt szeretnének találni, ahol a minőségre és a kedvező árakra egyaránt odafigyelnek. Amennyiben Önnek is hasonló elvárásai vannak, és Pécsen vagy a környékén keresi az igényeknek megfelelő vállalkozást, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Autószervizünk Pécsen mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyakran felmerülő elvárásoknak eleget tegyen. Nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a minőségi szolgáltatásokért. Autószervizünk megfelelően felszerelt, bármilyen problémát tudunk orvosolni, számunkra semmi sem jelenthet kihívást. Alapos, precíz munkát végzünk a javítások során, így az útját zavartalanul folytathatja tovább járművével.

Autószervizünk tapasztalt csapata nem fog csalódást okozni. Műhelyünkben a legjobb kezekben vannak az autók! A minőség és a kedvező árak mellett a rövid határidőkre is odafigyelünk, így, ha minket választ, nem kell heteken át várnia autójára. Bővebb információkért vagy időpont foglaláshoz keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken!