Gumiszerelés, centírozás

Gumiszerelésre, centrírozásra van szüksége? Forduljon hozzánk!

A gumiszerelés és a centrírozás hozzá tartozik egy autószerelő műhely mindennapjaihoz. Az előbbit talán nem kell magyarázni, hiszen a gumi lecseréléséről van szó, ám sokaknak nem világos, hogy mi is az a centrírozás, és mire szolgál.

A centrírozást minden gumiszerelés után el kell végezni, hogy az autó simán fusson az úton.

A használat közben elforduló külső behatások megváltoztathatják az abroncs és a keréktárcsa tömegeloszlását, a kiegyensúlyozatlan abroncs pedig egy bizonyos sebesség felett a jármű rázkódását okozza, ami további meghibásodásokhoz vezet. A gumiszereléskor centríroznak, vagyis kiegyensúlyozzák a kereket, hogy a súlypontja a középre, a centrumba kerüljön – innen az eljárás neve.

Centrírozás után a kerék simán gördül, és még nagy sebességnél sem ráz, ami növeli a biztonságot.

Amennyiben gumiszerelésre és centrírozásra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken, és kérjen időpontot kollégáinktól!


Gumi szervizünk teljeskörű szolgáltatással várja az ügyfeleket!

Sokan keresnek olyan gumi szervizt, ahol a szerelés mellett a centírozást is biztosítják, ugyanis a kiegyensúlyozott kerekek kulcsfontosságú szerepet töltenek be a biztonságos közlekedésben. Ha Önnek is hasonló igényei vannak a szolgáltatóval kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a gumi szerelésért!

Mivel figyelembe vesszük az ügyfelek elvárásait, és a maximumot szeretnénk számukra nyújtani, fontosnak tartottuk, hogy a szerelés terén teljeskörű szolgáltatást biztosítsunk. Munkatársaink mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy Ön biztonságosan folytathassa útját a gépjárműjével. Műhelyünk kellően felszerelt, nálunk a minőségi, professzionális munkához minden rendelkezésre áll. A színvonal mellett odafigyelünk a rövid határidőkre is, így nem kell hosszasan várakoznia ahhoz, hogy ismét használhassa autóját.

A gumi szervizelés nálunk valóban az ügyfelek igényeihez igazodik. Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, bízza ránk bátran a szerelést! A kedvező árakról sem feledkezünk meg, így anyagi szempontból is jól járhat velünk. Amennyiben kérdései lennének, keressen bennünket megadott elérhetőségeinken!