Futóműszervíz-beállítás

A futómű javítás céges autók esetében sem elhanyagolható!

Minden autótulajdonosnak fontos odafigyelnie az autója állapotára. A rendszeres karbantartásnak és szükség esetén a javítások időben történő elvégzésének köszönhetően megelőzhető, hogy a jármű állapota nagyon leromoljon és ezáltal balesetveszélyessé váljon. Semmiképp sem szabad elhanyagolni például a futómű javítást, amire szükség lehet egy nagyobb kátyúba történő hajtás után is. Erre természetesen nem csak a saját tulajdonú gépjárművek esetén fontos odafigyelni, hanem a céges autók kapcsán is, hiszen ezekre sokan kevésbé is vigyáznak.

A céges járműveket jellemzően nagyon sokat használják, ezért gyakrabban lehet szükség szervizelésre is. Bárkivel előfordul, hogy nem vesz észre egy kátyút, illetve valamiért nem tudja kikerülni, de sajnos nem is mindenki próbálja. Egy nagyobb zökkenő következtében azonban megsérülhet a futómű, és elkerülhetetlenné válik a futómű javítás. Ezt semmiképp sem szabad halogatni sem céges, sem magán gépjármű esetén, mert a hiba a további használat során csak súlyosbodni fog. A sérült alkatrész tönkre teheti a gumiabroncsokat is, amiknek a cseréje jelentősen megnöveli a költségeket. Az esetek többségében a futómű javítás gond nélkül lehetséges, csupán egy megbízható szervizt kell hozzá találni. Általában szükség van a futómű beállítására is, de ezt kerékcsere után mindenképp be kell iktatni, attól függetlenül, hogy történt-e sérülés.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, és rövid határidővel elvégezzük a futómű beállítását Pécsen. Tudjuk, hogy a járművek nagy része szinte folyamatosan használatban van, ezért minden esetben a lehető leggyorsabban igyekszünk elhárítani a hibát. Kiemelt figyelmet fordítunk a kedvező árakra is, ami egy több gépkocsival rendelkező cég esetén akár jelentős költségmegtakarítást is eredményezhet.

Ha megbízható szervizre van szüksége járműflottájához, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal a futóművek javításával, illetve beállításával kapcsolatban a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére!

Futóműszerviz – ha futóműbeállításra van szükség

Sajnos a magyar utak állapota nem a legjobb, és ezzel az is tisztában van, aki nem autóval közlekedik. Aki viszont igen, az átkozza a kátyúkat, hiszen számos problémát okoznak, amik kijavításához sok esetben szükség van futóműbeállításra is.

Ha nagy sebességgel belehajtunk egy kátyúba, akkor a mélységétől, illetve a sebesség mértékétől függően többféle meghibásodás történhet az autó futóművében. A legenyhébb esetben gond nélkül mehetünk tovább, a következő szint viszont a gumi sérülése, ami lehet alig észrevehető, de lehet defekt is. Ez után következnek a felni különböző fokú sérülései, a sort pedig a futómű és az autó egyéb részegységeinek rongálódásai zárják.

A komolyabb esetekben – a javítás után – érdemes futóműbeállítást végeztetni az autón, hogy az egyenesfutás hibátlan legyen; szerencsére ezt a futóműszervizben el is végzik.

Amennyiben az Ön autóján is futóműbeállítást kellene végezni, válassza futóműszervizünket! Kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Futóműszervizre lenne szüksége? Válasszon bennünket!

A tél nem csak hideg és sötét, de veszélyes is, hiszen csúszósak az utak, és könnyű akár ráfutásos, akár egyéb típusú balesetet szenvedni. A téli gumi mellett a futómű állapota is befolyásolja ilyenkor az autó viselkedését, és ha valami nem stimmel, minél előbb futóműszervizre kell bízni a probléma megoldását.

Ha futóműszervizt keres, válasszon bennünket! Nálunk jó kezekben lesz az autója, hiszen hosszú évek tapasztalatával végezzük autók teljes körű szervizelését. Amennyiben alkatrészcserére van szükség a futóműben, megoldjuk, majd elvégezzük a futómű beállítását is, hiszen enélkül nem lenne biztonságos az autó vezetése. Természetesen nem feledkezünk meg a fékek vizsgálatáról sem, hogy a téli útviszonyok közepette is gond nélkül juthasson el az úti céljához.

Futómű szervizeléséért forduljon hozzánk bizalommal, szakembereink gyorsan és szakszerűen oldják meg a felmerült problémákat! Ha kérdése lenne, vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!