Ózongenerátoros személy- és kisteherautó fertőtlenítés

Ózon generátor: a hatékony és környezettudatos fertőtlenítő megoldás!

Olyan megbízható, tapasztalt autószervizt, független műhelyt keres, amely személygépkocsi, kishaszonjármű, műszaki vizsgára felkészítését, vizsgáztatását teljes körű ügyintézését vállalja? Szervizünk szolgáltatásaiban nem csalódhat! Számíthat ránk továbbá akkor is, ha kötelező olajcseréről, külső mosásról, belső takarításról, klímatisztításról vagy éppen ózongenerátoros fertőtlenítésről van szó!

Ez alkalommal utóbbiról szeretne többet megtudni? Bemutatjuk az ózon generátorral történő ózongenerátoros fertőtlenítés legfőbb előnyeit! Fontos kiemelni már az elején: ha Ön is igent mond az ózon generátorunk által nyújtott szolgáltatásra, akkor

– az ózongenerátoros fertőtlenítés személyautó esetén 6.000 forintba,

– míg kisteher esetén nettó 8.000 forintba kerül (nettó árak).

A tisztítás folyamatáról tudni kell: a nagy teljesítményű ózon generátort az utastérbe helyezzük, a berendezés pedig azonnal működésbe lép, tehát teszi a dolgát. Mi az ózon generátor feladata, vagyis mi az ózongenerátoros fertőtlenítés lényege?

Fertőtleníti és szagtalanítja az utasteret, miközben a légtisztításról is gondoskodik. A fertőtlenítésnek köszönhetően az utastérben, illetve a klíma-és fűtőrendszerben letelepedett baktériumoktól, vírusoktól, kórokozóktól gyorsan és persze roppant hatékonyan megszabadulhatunk!

Az ózon generátor használata ráadásul környezettudatos megoldás is! Mire gondolunk? Az ózongenerátoros fertőtlenítés teljes mértékben vegyszerfelhasználás nélkül történik. Ez a típusú szolgáltatás tehát különösen ajánlott azoknak, akik egyébként érzékenyek a vegyszerekre, allergiások, de a kisgyermekes családoknak is.

Összességében tehát kiemelhetjük, hogy az ózon generátor használatának köszönhetően roppant rövid idő alatt megszabadulhatunk kórokozóktól, illetve még a kellemetlen, irritáló szagoktól (például: étel-italszag, állatszag, izzadság-, fülledtségszag, cigaretta, szivar stb.) is. Fontos megjegyezni továbbá, hogy az ózongenerátoros fertőtlenítés még csak foltot és nyom sem hagy maga után, ugyanakkor a különböző foltok eltávolítására nem alkalmas.

Kíváncsi a további részletekre? Többet megtudna az ózon generátor további előnyeiről? Lépjen bátran kapcsolatba kollégáinkkal a megadott elérhetőségeink egyikén, majd kérje ajánlatunkat!