Motor beltér tisztítás

Motor beltér tisztítás JetClean Tronic II-vel

Az autó tisztítása nem csupán esztétikai okokból fontos, de a működést is befolyásolja, különösen akkor, ha a motor belterét tisztítják meg a lerakódásoktól. Szerencsére ez ma már megbontás nélkül is megvalósítható, mégpedig a JetClean Tronic II berendezés segítségével!

A motor „elkoszolódásából” adódó problémák sokrétűek lehetnek a teljesen elszennyeződött szívótraktustól kezdve a hibás füstgázszelepen át a rosszul záró beömlőszelepig és az ezzel járó kompresszió-vesztésig, ezért mindenképp érdemes időnként motor beltér tisztításon átesnie. A teljesen automatikus JetClean Tronic II tisztítóberendezéssel minden keverékképző- és befecskendező rendszer egyszerűen és professzionálisan tisztítható meg, mivel benzin- és dízelüzemű járművekhez egyaránt alkalmazható, és számítógéppel vezérelt, automatikus tisztítási ciklust végez. Emellett a benzin- és dízel szívórendszer teljes belső tisztítására is használható, ráadásul megbontás nélkül takarítja ki az eltömődött részecskeszűrőt is!

Amennyiben szeretné az autóját motor beltér tisztítással még hatékonyabbá tenni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Növelje autója teljesítményét rendszeres motor beltér tisztítással!

A motor a rendszeres használat során változásokon esik át, lerakódások, kopások keletkeznek a belsejében. Ez oda vezet, hogy egy idő után már a teljesítménye is romlik, könnyebben le tud fulladni, nem beszélve arról, hogy sokkal többet fogyaszt, mint előtte.

Az egyik megoldás lehet a motor karbantartására a motor beltér tisztítás. Ez a művelet speciális tisztítófolyadék és megfelelő eszköz együttes felhasználásával elvégezhető. A motor beltér tisztítása során a tisztítószert egy kompresszor segítségével juttatják be a kívánt helyekre. Az eredménye pedig a tisztább, lerakódásoktól mentes motor, ami ismét maximális teljesítményen tud működni.

Ezt a műveletet otthon is el lehet végezni, de ha igazán profi munkát szeretne valaki, forduljon műhelyhez, ahol minden szükséges eszközzel rendelkeznek. A motor beltér tisztítást általában akkor kell elvégezni, amikor az olajcsere is esedékes.

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és vegye igénybe szolgáltatásainkat motor beltér tisztításhoz is, ha autója karbantartása fontos Önnek!