Vétel előtti átvizsgálás, állapotfelmérés

Vétel előtti átvizsgálás, állapotfelmérés – ha biztosra akar menni
Egy használt autó megvásárlása mindig rizikós, hiszen ki tudja, milyen rejtett hibák vannak a kiszemelt példányban, illetve mit rejtegethet az eladó. Éppen emiatt érdemes elvinni a megvásárolni kívánt gépjárművet egy vétel előtti átvizsgálásra, állapotfelmérésre, hogy ne az adásvételi szerződés aláírása után derüljön ki: többet kell az autóra költeni, mint amennyit valójában ér.

A vétel előtti átvizsgálás, állapotfelmérés célja tehát az, hogy kiszűrhessük az esetleges hibákat, és megfontolt döntést hozhassunk. A használt autóknak mindig vannak hibái, amik többnyire javíthatóak, ám nem mindegy, hogy gazdaságosan, vagy csak csillagászati összegek kifizetésével.

A karambolos autókat is csak így lehet kiszűrni, és érdemes is, hiszen ha egy autó törött volt, akkor megjavíthatták azt akármilyen minőségben, a biztonságosságából biztosan veszít. Vannak, akiknek ez mindennél fontosabb, de a javítások nyomait csak egy szakértő fogja észrevenni, ezért érdemes szervizhez fordulni a vétel előtti átvizsgálásért, állapotfelmérésért.

Amennyiben szeretné igénybe venni vétel előtti átvizsgálás, állapotfelmérés szolgáltatásunkat, keressen bennünket megadott elérhetőségeinken!

Az autó vétel előtti átvizsgálásával sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát!
Az autóvásárlás sosem egyszerű dolog, hiszen rengeteg mindenre kell odafigyelni a kiválasztás során. Ez még inkább így van, ha a használt járművek mellett döntünk, hiszen ilyenkor az alapvető tulajdonságokon túl a műszaki állapotra is figyelni kell. Annak, aki biztosra szeretne menni, érdemes kérnie az autó vétel előtti átvizsgálását egy megbízható szerviztől.

Sajnos rengeteg olyan hiba lehet egy járműben, ami első ránézésre nem látszik, sőt, még a próbaút alatt sem feltétlenül derül ki. Azonban, ha utólag talál ilyet az új tulajdonos, az bizony nagyon kellemetlen, és nem csak bosszantó, hanem még anyagilag is hátrányos lehet. A vásárlás előtti átvizsgálás során azonban mindenre fény derül: a szakember A-tól Z-ig teljes mértékben átnézi a járművet, kiemelt figyelmet fordítva a legjellemzőbb hibákra. Megnézi, hogy az alkatrészek milyen állapotban vannak, nem szorulnak-e cserére vagy nem túl kopottak-e, vagyis, hogy az autó valóban olyan-e, mint amilyennek az eladó mondja. A vétel előtti átvizsgálást akkor érdemes beiktatni, amikor a járművet úgy látjuk, hogy igazán esélyes. Ha egy autó nagyon meggyőző, akkor célszerű megbeszélni a tulajdonossal és sort keríteni a vásárlás előtti átvizsgálásra, és ha minden rendben, akkor nyélbe lehet ütni az adásvételt. Fontos, hogy ezt a feladatot csakis megbízható, független szakértőre bízzuk rá, aki pártatlan, és arra törekszik, hogy pontos képet adjon a jármű állapotáról. Cégünk régóta foglalkozik autó állapotfelméréssel Pécsen, érdemes hozzánk fordulni, ha a környéken van szükség a szolgáltatásra. Rövid időn belül igyekszünk ügyfeleink rendelkezésére állni, és kedvező áron elvégezni a vásárlás előtti átvizsgálását, méghozzá teljes körűen és alaposan. Előttünk egyetlen hiba sem marad észrevétlen!

Ha kérdése van vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, keressen minket bizalommal, mi készséggel állunk rendelkezésére! Menjen biztosra Ön is, és az autóvásárlás előtt ne feledje beiktatni a vétel előtti átvizsgálást! Bővebb tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot!