Egyes autósoknak komoly gondot jelent gépjárművük magas fogyasztása, főként anyagi szempontból. Sokan nem győzik rendszeresen tankolni a kocsijukat, ennek ellenére a járművek teljesítménye folyamatosan csökken. Ez esetben érdemes komolyabban is foglalkozni a problémával, ugyanis nagy valószínűséggel a jelenséget a motorban lerakódott szennyeződések okozhatják. Amennyiben Ön is hasonló kellemetlenségekkel küzd autójával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a motor beltér tisztításért!

motor beltér tisztítása segíthet abban, hogy mérsékelje járműve fogyasztását. A művelet során egy speciális berendezéssel távolítjuk el azokat a szennyeződéseket a motorból, amik az autó teljesítményét negatív irányba befolyásolják. Az eljárás az alkatrész élettartamát is meghosszabbíthatja, ez pedig anyagi szempontból szintén előnyöket jelent, mert nincs szükség egyhamar motor cserére vagy javításra.

A motor beltér tisztítása Pécsen a műhelyünkben professzionális körülmények között történik. Válassza Ön is szolgáltatásunkat autója költséghatékony fenntartásáért! Bővebb információkért vagy időpont foglaláshoz keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken!