Futóműszervíz-beállítás

Futóműszerviz – ha futóműbeállításra van szükség

Sajnos a magyar utak állapota nem a legjobb, és ezzel az is tisztában van, aki nem autóval közlekedik. Aki viszont igen, az átkozza a kátyúkat, hiszen számos problémát okoznak, amik kijavításához sok esetben szükség van futóműbeállításra is.

Ha nagy sebességgel belehajtunk egy kátyúba, akkor a mélységétől, illetve a sebesség mértékétől függően többféle meghibásodás történhet az autó futóművében. A legenyhébb esetben gond nélkül mehetünk tovább, a következő szint viszont a gumi sérülése, ami lehet alig észrevehető, de lehet defekt is. Ez után következnek a felni különböző fokú sérülései, a sort pedig a futómű és az autó egyéb részegységeinek rongálódásai zárják.

A komolyabb esetekben – a javítás után – érdemes futóműbeállítást végeztetni az autón, hogy az egyenesfutás hibátlan legyen; szerencsére ezt a futóműszervizben el is végzik.

Amennyiben az Ön autóján is futóműbeállítást kellene végezni, válassza futóműszervizünket! Kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Futóműszervizre lenne szüksége? Válasszon bennünket!

A tél nem csak hideg és sötét, de veszélyes is, hiszen csúszósak az utak, és könnyű akár ráfutásos, akár egyéb típusú balesetet szenvedni. A téli gumi mellett a futómű állapota is befolyásolja ilyenkor az autó viselkedését, és ha valami nem stimmel, minél előbb futóműszervizre kell bízni a probléma megoldását.

Ha futóműszervizt keres, válasszon bennünket! Nálunk jó kezekben lesz az autója, hiszen hosszú évek tapasztalatával végezzük autók teljes körű szervizelését. Amennyiben alkatrészcserére van szükség a futóműben, megoldjuk, majd elvégezzük a futómű beállítását is, hiszen enélkül nem lenne biztonságos az autó vezetése. Természetesen nem feledkezünk meg a fékek vizsgálatáról sem, hogy a téli útviszonyok közepette is gond nélkül juthasson el az úti céljához.

Futómű szervizeléséért forduljon hozzánk bizalommal, szakembereink gyorsan és szakszerűen oldják meg a felmerült problémákat! Ha kérdése lenne, vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!