Motor beltér tisztítás

Motor beltér tisztítás JetClean Tronic II-vel

Az autó tisztítása nem csupán esztétikai okokból fontos, de a működést is befolyásolja, különösen akkor, ha a motor belterét tisztítják meg a lerakódásoktól. Szerencsére ez ma már megbontás nélkül is megvalósítható, mégpedig a JetClean Tronic II berendezés segítségével!

A motor „elkoszolódásából” adódó problémák sokrétűek lehetnek a teljesen elszennyeződött szívótraktustól kezdve a hibás füstgázszelepen át a rosszul záró beömlőszelepig és az ezzel járó kompresszió-vesztésig, ezért mindenképp érdemes időnként motor beltér tisztításon átesnie. A teljesen automatikus JetClean Tronic II tisztítóberendezéssel minden keverékképző- és befecskendező rendszer egyszerűen és professzionálisan tisztítható meg, mivel benzin- és dízelüzemű járművekhez egyaránt alkalmazható, és számítógéppel vezérelt, automatikus tisztítási ciklust végez. Emellett a benzin- és dízel szívórendszer teljes belső tisztítására is használható, ráadásul megbontás nélkül takarítja ki az eltömődött részecskeszűrőt is!

Amennyiben szeretné az autóját motor beltér tisztítással még hatékonyabbá tenni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!