Személy és tehergépjármű szerviz

Személy- és tehergépjármű szervizt keres?

Az autószerelő műhelyek legtöbbje csak személygépkocsik javítását vállalja, a teherautókat pedig külön vállalkozások javítják, illetve tartják karban. Az, hogy egy cég nem személy- és tehergépjármű szerviz egyben, igencsak ritka, és ennek megvannak az okai.

Az első ok a felszerelésszükséglet különbözősége. Ha a szerelő alulról szeretné megvizsgálni a teherautót, ahhoz aknára lesz szükség, ami egy személygépkocsikra szakosodott műhelyben nem feltétlenül található meg, hiszen sokkal egyszerűbb csápos emelőre rakni az autót, és felemelni a szereléshez.

Egy másik ok a szakemberek képzettsége, hiszen egész mások a követelmények egy teherautó és egy személygépjármű esetében, és ezt nem minden autószerelő tudja egyszerre. Szerencsére léteznek olyan személy- és tehergépjármű szervizek, ahol ez nem jelent problémát.

Amennyiben Ön is személy- és tehergépjármű szervizt keres, válasszon bennünket! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és egyeztessen időpontot kollégáinkkal!