Vétel előtti átvizsgálás, állapotfelmérés

Vétel előtti átvizsgálás, állapotfelmérés – ha biztosra akar menni

Egy használt autó megvásárlása mindig rizikós, hiszen ki tudja, milyen rejtett hibák vannak a kiszemelt példányban, illetve mit rejtegethet az eladó. Éppen emiatt érdemes elvinni a megvásárolni kívánt gépjárművet egy vétel előtti átvizsgálásra, állapotfelmérésre, hogy ne az adásvételi szerződés aláírása után derüljön ki: többet kell az autóra költeni, mint amennyit valójában ér.

A vétel előtti átvizsgálás, állapotfelmérés célja tehát az, hogy kiszűrhessük az esetleges hibákat, és megfontolt döntést hozhassunk. A használt autóknak mindig vannak hibái, amik többnyire javíthatóak, ám nem mindegy, hogy gazdaságosan, vagy csak csillagászati összegek kifizetésével.

A karambolos autókat is csak így lehet kiszűrni, és érdemes is, hiszen ha egy autó törött volt, akkor megjavíthatták azt akármilyen minőségben, a biztonságosságából biztosan veszít. Vannak, akiknek ez mindennél fontosabb, de a javítások nyomait csak egy szakértő fogja észrevenni, ezért érdemes szervizhez fordulni a vétel előtti átvizsgálásért, állapotfelmérésért.

Amennyiben szeretné igénybe venni vétel előtti átvizsgálás, állapotfelmérés szolgáltatásunkat, keressen bennünket megadott elérhetőségeinken!